Zinzino

Zinzino

A Zinzino fitonutriensekben gazdag terméke feltölt energiával

2018. február 21. - Egyensúly

Hiába igyekszünk változatosan és egészségesen táplálkozni, sajnos vannak olyan vitaminok és tápanyagok, amelyeket csak étrend-kiegészítőkkel tudjuk bevinni szervezetünkbe. Modern étrendünk ráadásul nem tartalmazza azokat a mikro- és fitotápanyagokat, amelyek szükségesek az optimális egészséghez.

A Zinzino ezen próbál változtatni

Hogyan? Egyrészt egy olyan komplett és széleskörű, főleg étrend-kiegészítőket tartalmazó csomagot kínál, amelyben mindenki megtalálhatja azokat az összetevőket, amelyekre szervezetünknek szüksége van. Termékei között vannak különféle ízesítésű halolajok, halolaj kapuszulák és olyan multivitaminok, amelyek segítik a pihentető alvást és erősítik az immunrendszert. Egyik ilyen terméke az Xtend, amely sokkal több, mint egy egyszerű multivitamin. Az összes fontos vitamint és nyomelemet tartalmazza, amelyeket teljes spektrumú növényi tápanyagokkal kombinál.

Mit kell tudni a Zinzino Xtendben is található fitonutriensekről?

A fitonutriensek olyan vegyületek, amelyek főleg növényi eredetű ételekben találhatóak. A növények védekező rendszerének fontos elemei, fogyasztásuk pedig számos jótékony hatással jár. Ez elsősorban antioxidáns tulajdonságuknak köszönhető. A fitonutrienseket tartalmazó növényi táplálékok fogyasztása segít a keringési, a daganatos, valamint a gyulladásos betegségek megelőzésében és enyhítésében. Nem árt azonban tudni, hogy a fitonutriensek a legnagyobb hatást nem önmagukban, hanem vitaminokkal, ásványi anyagokkal és élelmi rostokkal közösen fejtik ki. Éppen ezért ajánlott minél több fajta gyümölcs, zöldség és teljes kiőrlésű gabonafajta fogyasztása. Ez mind szép és jó, ám mindehhez napi több mint 3000 kalóriás, tápláló és kiegyensúlyozott étrendet kellene követnünk.

zinzino-fitonutriens.jpg

A Zinzino Xtend egy termékben ötvözi az összes fontos tápanyagot

Mi minden található a Zinzino étrend-kiegészítőjében? Az összes fontos vitamin, így B-vitaminok (B1-B12), D-, C- és K-vitaminok, ásványi anyagok (pl. magnézium, vas, cink, jód, réz, mangán stb.), valamint élesztőgombából származó 1,3/1,6-béta-glükánok, amelyek feltöltenek energiával, javítják a csontok és ízületek működését és erősítik az immunrendszert. A vitaminokon és ásványi anyagokon kívül az Xtend gyümölcsökből, fűszerekből és zöldségekből származó karotinoidokat, xantofilleket és polifenolt is tartalmaz.

Erre figyeljünk a Zinzino Xtend fogyasztásakor

A Zinzino étrend-kiegészítője felnőtteknek és 12 éven felüli gyermekeknek készült. Fontos, hogy étellel együtt vegyük be, lehetőleg 2-4 tablettát naponta. Fogyasztása 12 éven aluli gyermekeknek – vastartalma miatt – nem ajánlott. Várandós nők az Xtend szedése előtt mindenképpen konzultáljanak kezelőorvosukkal. Ugyanez javasolt véralvadásgátló gyógyszereket használó személyek esetében is, hiszen a termékben található K-vitamin módosíthatja a véralvadásgátló gyógyszerek hatását.

A bejegyzés trackback címe:

https://zinzino.blog.hu/api/trackback/id/tr8513689720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása