Zinzino

Zinzino

A Zinzino terméke a jó baktériumok növekedését segíti. De miért jó ez nekünk?

2018. június 06. - Egyensúly

Testünkben sok és sokféle mikroorganizmus él, elsősorban a bőr felszínén és a bélrendszerben. Ezeknek a mikroorganizmusoknak rendkívül fontos szerepük van mind az emésztésben, mind a méregtelenítésben és az immunrendszer erősítésében.

Zinzino ZinoBiotic rostkeverék = egészséges bélflóra

A Zinzino élelmi rostkeverék legfőbb előnyei: egészséges bélflóra és bélműködés, kiegyensúlyozott koleszterin és mikrobiom, valamint a vastagbél tisztítása. Míg más termékek általában egy- vagy kétféle rostot tartalmaznak, addig a ZinoBiotic ötféle élelmi rost keveréke, ami a vastagbél egészének jót tesz.

Tudta, hogy a vastagbélben több mint 100 millió baktérium található? Ezek között vannak azok a jó baktériumok is, amelyek jót tesznek az egészségünknek – ezek a baktériumok az élelmi rostokat egyfajta tüzelőanyagként használják, amely lehetővé teszi számukra a nemkívánatos baktériumok kiszorítását. A jó baktériumok elengedhetetlenek, hiszen testünk számos fontos működéséhez hozzájárulnak, javítják továbbá a hangulatot, az állóképességet és az általános egészségi állapotot. Egy egészséges testhez elengedhetetlen az egészséges bélflóra.

zinobiotic_1.png

Miben verhetetlen még a Zinzino rostkeverék?

A Zinzino ZinoBiotic az alábbi öt élelmi rost egyedi kombinációja: teljes gabonából származó, emésztésnek ellenálló keményítő, cikóriagyökérből származó inulin, zabból származó béta-glükán és az ugyancsak cikóriagyökérből, valamint útifűmaghéjból származó frukto-oligoszacharid. Ezek a rostok hozzájárulnak a gyomor teltségérzetéhez, csökkentik a puffadást és elősegítik a rendszeres bélműködést. Adagolása rendkívül egyszerű, mindössze a vízfogyasztásra kell ügyelnünk. Az ajánlott napi adag: 6 g (1 kanál) port keverjen el 50-100 ml vízzel vagy más folyadékkal (víz, gyümölcslé stb.). A termék napi 1-2 alkalommal használható.

A bejegyzés trackback címe:

https://zinzino.blog.hu/api/trackback/id/tr6214024700
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása