Zinzino

Zinzino

Zinzino Xtend, több mint egyszerű multivitamin

2018. május 23. - Egyensúly

Az Xtend a svéd Zinzino (egyik) immunrendszert erősítő terméke, amelyet gyakran ajánlanak másik vezető termékcsaládjuk, a BalanceOil mellé. De mitől is különleges az Xtend és kik fogyaszthatják?

A Zinzino Xtendről röviden

Az Xtend – a benne található vitaminoknak és ásványi anyagoknak köszönhetően – feltölt energiával, erősíti az immunrendszert, valamint javítja a csontok és ízületek működését. A Zinzino Xtend természetes alapanyagokból származik, a termékre pedig 145, az egészségi előnyöket tartalmazó és az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság által jóváhagyott állítás vonatkozik. Az Xtend biztosítja azt a táplálkozási tényezőkből álló programot, amely elengedhetetlen a szövetek növekedéséhez és megújulásához.

xtend.png

Tele vitaminokkal és ásványi anyagokkal

Az Xtend sokkal több, mint egyszerű multivitamin. Az összes fontos vitamint és nyomelemet tartalmazza, amelyeket teljes spektrumú növényi tápanyagokkal és speciális immunerősítő tulajdonsággal kombinál. Ezen kívül az Xtend 1,3/1,6-béta-glükánokat is tartalmaz, amely az élesztőgombák egyik nagy tisztaságú, szabadalmaztatott fajának sejtfalából származó tápanyag. A Zinzino Xtend ráadásul a BalanceOil tökéletes kiegészítője, együtt rendkívül erős immunerősítő hatással bírnak.

Így fogyassza a Zinzino Xtendet

Mielőtt elkezdenénk fogyasztani, érdemes tudni, hogy az Xtend fogyasztása felnőtteknek és 12 éven felüli gyermekeknek ajánlott, továbbá étellel együtt érdemes bevenni. A napi adag 2-4 tabletta – figyeljünk az adagra, ne lépjük túl azt! Véralvadásgátló gyógyszerek szedése esetén érdemes előbb szakorvossal konzultálni, mert a termékben található K-vitamin módosítja ezen gyógyszerek hatását. Ám a véralvadási idő folyamatos monitorozásával hamar beállítható az Xtend megfelelő adagja. Az Xtend egyik nagy előnye, hogy ellensúlyozza modern étrendünket, ami nem tartalmazza az optimális egészséghez szükséges mikro- és fitotápanyagokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://zinzino.blog.hu/api/trackback/id/tr5213887526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása