Zinzino

Zinzino

Hatékony bőrvédelem a Zinzino szérumával

2018. június 20. - Egyensúly

A nyár beköszöntével nemcsak szemünk, hanem bőrünk védelmére is kiemelt figyelmet kell fordítani, hiszen az olyan külső tényezők, mint az UV-sugárzás, a dohányfüst és egyéb környezeti szennyezőanyagok rengeteg bőrt károsító szabadgyököket termelnek.

Hogyan segít a Zinzino SkinSerum?

A védtelen bőr sokkal gyorsabban öregszik, hiszen az öregedést nagyrészt külső tényezők befolyásolják. Ennek következtében károsodik az extracelluláris mátrix (ECM), vagyis a bőrt támogató finom kötőszövet. Az emberi bőr három fő szövetrétegből áll: epidermiszből, dermiszből és hipodermiszből. Az ECM az epidermiszben és a dermiszben is jelen van, ezzel biztosítva a bőr szakítószilárdságát és rugalmasságát.

A Zinzino SkinSerum egy arcra és nyakra kifejlesztett, 24 órás bőrmegújító formula. Hidratálja és simává varázsolja a bőrt, valamint javítja annak rugalmasságát és feszességét. Csökkenti a finom ráncokat, javítja a bőr egész kinézetét.

skinserum.jpg

A Zinzino széruma három lépésben építi újjá az ECM-et

A SkinSerum az ECM javításán dolgozik. Hogyan? Egyrészt csökkenti a mátrix lebomlását, amelyben 4 hatóanyaga (szkvalén, 1,3/1,6-béta-glükánok, tokoferol és tokotrienolok, valamint olívából kivont polifenolok) 4 különböző lépésben blokkolja az öregedési folyamatot. A SkinSerum ezen kívül fokozza a fibroblaszt elnevezésű bőrsejtek aktivitását, ezáltal biztosítja a bőr fiatalos megjelenését. A SkinSerum harmadik lépésben javítja a mátrix minőségét és az ECM újjáépítésével hidratálja, simává varázsolja a bőrt, valamint növeli annak rugalmasságát és feszességét.

A Zinzino kizárólag természetes összetevőket használ

A Zinzino SkinSerum nem tartalmaz hozzáadott illatanyagokat. Illatát a benne található természetes összetevőknek (pl. béta-glükánoknak) köszönheti. Nem befolyásolja a bőrön használt egyéb illatosító anyagok és parfümök hatását. A SkinSerum továbbá parabénmentes, így tökéletes választás azoknak is, akik inkább a természetes termékeket keresik. Bőrünk és szervezetünk külső-belső táplálásáért érdemes BalanceOillal és Xtenddel kombinálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://zinzino.blog.hu/api/trackback/id/tr4114024972
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása