Zinzino

Zinzino

Előzze meg a betegségeket a Zinzino immunerősítőjével

2018. január 10. - Egyensúly

Sokszor olvashatjuk azt, hogy a gyors tűzoltás helyett inkább a megelőzésre kellene nagyobb hangsúlyt fektetni – ez a náthára, az influenzára, illetve más súlyos, az egészségünket érintő fenyegetésre is igaz. Immunrendszerünk „karbantartása” a téli időszakban kiemelten fontos, éppen ezért nem mindegy, hogyan és mivel erősítjük azt.

A Zinzino egyik nagy termékcsaládja (a Balance termékeken kívül) az immunrendszer és az agy számára kínál hatékony védelmet. A Zinzino Protect a veleszületett immunrendszer védelmét fokozza az élesztőgombából kivont speciális összetevő, a Wellmune segítségével. Mi az a Wellmune és mi köze van a béta-glükánokhoz?

A Zinzino étrend-kiegészítője tesztelt és védett

Először is fontos tudni, hogy két immunrendszerünk is van, egyik a velünk született, a másik pedig az adaptív immunrendszer. A fertőzések elleni védelemben a velünk született immunrendszer játszik rendkívül fontos szerepet. A Protectben található 1,3/1,6-béta-glükánok aktiválják a veleszületett immunrendszer sejtjeit, így azok hatékonyabban és gyorsabban tudnak szembeszállni a szervezetünket megtámadó baktériumokkal és vírusokkal. A Wellmune az élesztőgombák sejtfalából származó speciális összetevő, amelyet csak nagyon kevés élelmiszer és étrend-kiegészítő tartalmaz. A Wellmune-t több mint 40 szabadalom védi, szervezetre gyakorolt hatását pedig 13 klinikai vizsgálat dokumentálja.

Mik azok a béta-glükánok, amiket a Zinzino is használ?

A béta-glükán a baktériumok, gombák, élesztőgomba és algák sejtfalában megtalálható vegyület, amelyet egyre gyakrabban használnak immunerősítésre. Több kutatás és tanulmány is igazolja, hogy a béta-glükánok cukorbetegség, magas koleszterinszint és daganatos betegségek, tumorok kezelésében is hatásosak. A Zinzino az élesztőből származó 1,3/1,6-béta-glükánok egy specializált formáját használja.

Mikor érdemes Zinzino Protectet szedni?

protect.jpg

Bár a kiegyensúlyozott és helyes táplálkozással sokat tehetünk immunrendszerünk védelméért, ez közel sem elég, hiszen a hagyományos ételekből hiányoznak pl. az 1,3/1,6-béta-glükánok. A Zinzino étrend-kiegészítője azonban folyamatosan segíti az immunsejtek újratermelődését, ezért használatával hatékonyan erősíthetjük immunrendszerünket. Már napi egy adag Protect segíthet felvenni a harcot a hideg időben egyre csak terjedő baktériumokkal és vírusokkal szemben.

Miben különbözik a Zinzino terméke más étrend-kiegészítőktől?

A Zinzino Protect természetes anyagokból és összetevőkből készült, használatának pedig semmilyen mellékhatása nincs. A cég számos egyetemen és kormányzati intézményekben végzett kutatásokat, a termék immunerősítő hatása pedig klinikailag bizonyított. Fontos azonban tudni, hogy a Protectet – bár nincsen mellékhatása – 12 éven aluli gyermekek nem fogyaszthatják. Mindazoknak pedig, akik szervátültetésen estek át, használat előtt javasolt előbb a kezelőorvosukkal konzultálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://zinzino.blog.hu/api/trackback/id/tr8013616790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása