Zinzino

Zinzino

Problémás az arcbőre? A Zinzino SkinSerum lehet a megoldás!

2018. május 02. - Egyensúly

Arcbőrünk állapota sokszor egészségi állapotunkat is tükrözi, ezért érdemes odafigyelni annak ápolására. Ám nem mindegy, hogy milyen készítményeket használunk és kenünk magunkra, hiszen egy-egy rosszul megválasztott arckrém néha többet árt, mint használ.

Így válasszuk ki a megfelelő arckrémet

Szerencsére manapság egyre tudatosabban vásárolunk, így arcápolási termékek esetén már nemcsak az illatra és az állagra koncentrálunk, hanem arra is, hogy jó minőségű összetevőkből álljon. Ebben segít az INCI, amely az összetevők listáját mutatja meg, és amelyet kötelező feltüntetni minden terméken. Az összetevők böngészésekor érdemes figyelni a sorrendre is, hiszen az mutatja, hogy melyik összetevőből van benne a legtöbb és a legkevesebb. A sminkekre is hasonló szabályok vonatkoznak, így érdemes annak is utánanézni, hiszen egy-egy rosszul választott dekorkozmetikum teljesen tönkreteheti bőrünket.

A Zinzino SkinSerum lehet a megoldás

A Zinzino SkinSerum egy arcra és nyakra kifejlesztett, 24 órás bőrmegújító formula. Nemcsak hidratálja a bőrt, hanem javítja annak rugalmasságát és feszességét, valamint csökkenti a finom ráncokat és a pórusok méretét is. A Zinzino arcszéruma az extracelluláris mátrix (ECM) javításával és újjáépítésével igyekszik megújítani a bőrt, amelynek belső táplálásáért is sokat tehetünk, ha a terméket BalanceOillal és Xtenddel kombinálva használjuk. De mi is az ECM és mit tehetünk a védelméért?

A Zinzino és az ECM

Az extracelluláris mátrix a bőr öregedésének lassításában, illetve a bőr kinézetének javításában is fontos szerepet játszik. Mitől öregszik a bőrünk? A napsugárzás, a dohányfüst és a környezeti szennyezőanyagok szabadgyököket termelnek, így a védtelen bőr (az arcon és a kezeken) sokkal gyorsabban öregszik. Természetesen a táplálkozásnak is kiemelt szerepe van bőrünk védelmében, hiszen a rossz táplálkozás felgyorsítja a mátrix károsodását, valamint lassítja annak regenerálódását. A Zinzino SkinSerum hatóanyagival megvédi, kijavítja és újjáépíti ezt a mátrixot. Négy hatóanyaga (szkvalén, 1,3/1,6-béta-glükánok, tokoferol és tokotrienolok, polifenolok) csökkenti a mátrix lebomlását, a rézpeptiddel ráadásul fokozza a fibroblaszt elnevezésű bőrsejtek aktivitását. Az ECM újjáépítésével hidratálja és simává varázsolja a bőrt, valamint csökkenti a finom ráncokat és javítja a bőr kinézetét.

zinzino-skinserum.jpg

A Zinzino széruma arany ragyogást biztosít

Mindezeken túl a Zinzino arcszéruma béta-karotint is tartalmaz, amely számos gyümölcs és zöldség természetes színéért felel. A szérum rendszeres használata arany ragyogást ad bőrének, valamint egészséges és vonzó hamvasságot biztosít. A Zinzino terméke illat- és parabénmentes, összetevőinek köszönhetően pedig hidratáló és UV védő hatással is rendelkezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://zinzino.blog.hu/api/trackback/id/tr2913838494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása