Zinzino

Zinzino

Edzés előtti vagy utáni nasi? A Zinzino megtalálta a megoldást!

2018. június 22. - Egyensúly

Ami rendkívül jó hír az egészségtudatos és aktív emberek számára, hiszen a Zinzino Fehérjeszeletet kifejezetten azoknak fejlesztették, akik nemcsak egy egészségesebb snacket keresnek, hanem útközben vagy akár edzés előtt/után is szeretnének valami egészségeset enni.

A Zinzino története röviden

A svéd székhelyű Zinzino AB 2005 óta kínál magas minőségű, innovatív és tudományosan tesztelt termékeket vásárlóinak. A Zinzino az azóta eltelt évek alatt Európa leggyorsabban fejlődő, direkt értékesítéssel foglalkozó cége lett, jelenleg 33 piacon vannak jelen, köztük Magyarországon is.

A Zinzino Health koncepciójának egyik legnagyobb termékcsaládja a Balance, legismertebb és legnépszerűbb terméke pedig a BalanceOil. Ám a cég termékkörében nem csak halolajak találhatók, hiszen immunerősítő multivitaminokat, étkezést helyettesítő fehérjeporokat, energiaszeleteket és 24 órás fiatalító arcszérumot is kínál.

A Zinzino Fehérjeszelet előnyei

A Zinzino két ízben (citromos sajttorta és csokoládé) elérhető fehérjeszelete magas minőségű tejfehérjét tartalmaz, amely az edzés utáni helyreállítási folyamat idején hasznos, illetve segít fenntartani az izomtömeget. A Zinzino fehérjeszelet 7 g élelmi rostot tartalmaz, amely a felnőttek számára ajánlott napi bevitel 30%-a. Az élelmi rostok jót tesznek a bélflórának és a koleszterinnek, valamint teltségérzetet biztosítanak. Mindezeken túl alacsony a cukortartalma és csökkentett nátriumtartalmú. A Zinzino Fehérjeszelet dobozban, 4 dara­bos (egyenként 45 grammos) kiszerelésben kapható. Minden szelet egyenként csomagolt, így akár egy kis tásban is bárhová magával viheti.

zinzino_feherjeszelet.png

A bejegyzés trackback címe:

https://zinzino.blog.hu/api/trackback/id/tr8614025002
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása