Zinzino

Zinzino

Mérje meg omega-6:3 arányát a Zinzino teszt segítségével

2018. január 31. - Egyensúly

A piacon fellelhető omega-3 zsírsavakat tartalmazó étrend-kiegészítők listája végtelen, így nem egyszerű dönteni vásárlás előtt. Így hát jogos a kérdés, hogy mégis mért kell egyáltalán omega-3 kiegészítőket szednem? S ha már bevettem, honnan tudom, hogy van-e bármilyen haszna?

Rengeteg cikk foglalkozik az omega-3 fontosságával, ám azzal már lényegesen kevesebb, hogy mégis hogyan lehet egyáltalán kimutatni szervezetünk zsírsavprofilját. Ilyenkor pedig felmerül a kérdés: ha nem vagyunk tisztában az arányokkal, honnan tudjuk, hogy jó terméket használunk-e.

A Zinzino és az omega-3

A svéd székhelyű Zinzino egy egész termékcsoportot épített az omega-3 köré, így nemcsak kapszula, hanem többféle halolaj is található a kínálatukban. Aki esetleg olajat használna, megteheti, ráadásul ízesített, vízben elkeverhető és vegán verzió közül is választhatunk. Jogos azonban a kérdés: ha ennyi omega-3 kiegészítő van a piacon, hogyan válasszak? Honnan tudom, hogy melyik használ jobban? A Zinzino mellett szól a BalanceTest, amelynek elemzését egy norvég laboratórium, a Vitas AS végzi. A teszt a vérben található legfontosabb zsírsavakat és szervezetünk omega-6:3 arányát is képes kimutatni.

Miben más a Zinzino BalanceTest?

Ha már az omega-6:3 egyensúlynál tartunk, érdemes azzal is foglalkoznunk, hogyan lehet ezt egyáltalán kimutatni és mit tudunk kezdeni az így kapott adatokkal. Szerencsére a Zinzino tesztje már mindössze néhány csepp vérből képes felállítani zsírsavprofilunkat, így azok is használhatják, akik esetleg ódzkodnak a hagyományos vérvételtől.

teszt.jpg

A Zinzino BalanceTest egy olyan szárazvércsepp-vizsgálat, amely képes megállapítani az étrendünkben található zsírsavakat, így többek között kimutatja az omega-3 és az omega-6 zsírsavak arányát is. A teszt 11 zsírsavat vizsgál, elvégzése pedig kevesebb, mint egy percet vesz igénybe.

A Zinzino otthoni tesztje nem csak gyors, de fájdalommentes is

Sokan ódzkodnak a vérvételtől, ám a BalanceTest esetében csak néhány csepp vérre van szükség ahhoz, hogy fel lehessen állítani szervezetünk zsírsavprofilját. A teszt egy ujjbegyszúrót, egy alkoholos törlőkendőt és egy tesztpapírt tartalmaz. A szúrást akár saját magunk is elvégezhetjük, ám arra ügyelnünk kell, hogy a tesztpapírhoz ne érjünk hozzá. Érdemes a gyűrűsujjat használni és fontos, hogy a tesztpapír füleire legalább 3-3 csepp vér kerüljön. Ezután már csak annyi a dolgunk, hogy megvárjuk, amíg a tesztpapír megszárad, és már rakhatjuk is bele az előre előkészített csomagba és borítékba. Az anonim eredményeket 20 napon belül érhetjük el online, egy személyre szóló kód beírása után.

A bejegyzés trackback címe:

https://zinzino.blog.hu/api/trackback/id/tr3013686874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Antibb 2019.05.30. 01:24:19

Lehet nagyon tökéletes a teszt, vagy lehet tökéletes átverés.
süti beállítások módosítása