Zinzino

Zinzino

Zinzino BalanceOil – belülről szépül a hajunk is

2018. július 28. - Egyensúly

Az a mondás járja, hogy a nő legszebb természetes ékszere a hajkorona. Szerencsére manapság a férfiak is egyre jobban figyelnek hajuk ápoltságára. Samponok, balzsamok, zselék és különféle termékek széles választéka áll rendelkezésünkre. De vajon elég, ha csak külsőleg törődünk hajunkkal?

zinzino_haj.jpg

Hogyan tápláljuk belülről?

Amennyiben a hajunk állapotán szeretnénk javítani, a tudományos kutatások az elsők között említik az omega-3 zsírsavak rendkívül fontos szerepét.

Sajnos közel sem fogyasztunk elég omega-3-at, pedig a halat tartalmazó étrenden kívül is vannak opcióink – ilyen a „kanalas” halolaj és ennek a kapszulás változata. A svéd Zinzino ízesített, vegán és vízben elkeverhető halolajat, illetve kapszulás változatot is kínál, így mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást.

A fényes és selymes haj titka

Ahogy idősödünk, a bőrünk is egyre szárazabbá válik. Ugyanez történik a hajas fejbőr esetében is. A faggyúmirigyek aktivitása is lelassul. A száraz, fénytelen haj töredezetté válik. A balzsamok használata segítséget nyújthat, de igazi megoldást nem biztosít. A problémát belülről is meg kell oldanunk!

És akkor még nem beszéltünk a haj szerkezetét roncsoló hatásokról! Ez bizony már nem életkor-, hanem életmódfüggő. Gondoljunk csak bele, hogy hetente hányszor használjuk a forró levegőt fújó hajszárítót! De akár beszélhetünk a szennyezett levegő káros hatásairól, a szmogról, a kénes esőről, a nyári égető napsütésről. Hajápolótermék legyen a talpán, ami ezzel mind megbirkózik!

Zinzino és az egészség

Támogassuk szervezetünket omega-3-mal is! Nemcsak külsőleg kell ápolnunk hajunkat és fejbőrünket, hanem vitaminok, ásványi anyagok szedésével, étrend-kiegészítők fogyasztásával is.

A Zinzino halolajai segítségével nemcsak hajunk lesz szebb, de „bónuszként” bőrünk, érrendszerünk, szívünk és még sok más szervünk működése is optimalizálódik. Ezen kívül erősítik az immunrendszert, jót tesznek a szívnek, elősegítik a szem egészséges és optimális működését, a normál vérnyomást, a csontok egészségét és a fogak egészségét is.

A bejegyzés trackback címe:

https://zinzino.blog.hu/api/trackback/id/tr7014145829
süti beállítások módosítása