Zinzino

Zinzino

Zinzino energiaszelet - a bűntudat nélküli nasi

2018. április 25. - Egyensúly

Valószínűleg sokunkkal előfordult már, hogy két étkezés között, esetleg edzés előtt/után megkívántunk egy kis nassolnivalót. Ilyenkor persze megpróbálunk olyan terméket keresni, ami lehetőleg cukormentes és alacsony zsírtartalmú – ez persze nem garantálja azt, hogy ízletes és egészséges is. Vagy mégis?

A Zinzino legújabb terméke nagy ígéretekkel érkezett

A svéd Zinzino 2005 óta fejleszt innovatív és természetes összetevőket tartalmazó készítményeket; egyik fő termékcsaládja a Balance, amely többféle ízesítésű halolajakat és halolajkapszulát tartalmaz. A Zinzino nemrégiben piacra dobott energiaszelete tele van mandulával, datolyával és egy maroknyi szuper maggal, mint a chiamag, a quinoa, a tökmag és a szezámmag. A termék vegán, GMO-mentes és csak természetben előforduló cukrokat tartalmaz.

Mit tartalmaz még a Zinzino energiaszelet?

Egyrészt olyan aktív összetevőket, amelyeknek köszönhetően a Zinzino snackje nemcsak egészséges, hanem az emésztőrendszerre és a koleszterinszintre is jó hatással van. Ilyen összetevő a mandula, a datolya, a tökmag, a szezámmag, a quinoa, a chiamag és az inulin. Ezek az összetevők vitaminokban és ásványi anyagokban gazdagok, továbbá jó antioxidáns-források. A datolya például nagy mennyiségben tartalmaz oldható rostokat, ami nélkülözhetetlen az egészséges bélműködéshez. A tökmag és a chiamag rostot, fehérjét és esszenciális omega-3 és omega-6 zsírsavakat tartalmaz, míg a quiona egyike azon kevés növényi eredetű táplálékoknak, amely mind a kilenc esszenciális aminosavat tartalmazza.

zinzino-energiaszelet.jpg

Rengeteg rost, zéró cukor – ez jellemzi a Zinzino termékét

A Zinzino energiaszelet 10,4 g élelmi rostot tartalmaz, ami a felnőtteknek ajánlott napi bevitel több mint 42 százaléka. Miért fontosak ezek az élelmi rostok? Egyrészt azért, mert rendkívül jó hatással vannak az emésztőrendszerre és a koleszterinszintre, másrészt pedig jóllakottságérzést biztosítanak. Az energiaszelet nem tartalmaz hozzáadott cukrot, gluténmentes, minden összetevője tanúsítottan vegán forrásból származik, ezért vegánok és vegetáriánusok is bátran fogyaszthatják.

A bejegyzés trackback címe:

https://zinzino.blog.hu/api/trackback/id/tr6113828204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása