Zinzino

Zinzino

Mennyit szedhetek a Zinzino Vivából?

2018. június 08. - Egyensúly

A Zinzino sáfrányt tartalmazó étrend-kiegészítője nemcsak alvászavarok, hanem kimerültség, fáradtság, stressz esetén is bátran szedhető, hiszen számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz a jótékony sáfrányon kívül.

Zinzino Viva alkalmazása

Az emberek egy része folyamatos stresszben éli meg a mindennapjait. Természetesen ez nemcsak a valódi stressznek köszönhető, hiszen mindannyian mások vagyunk, habitusunk, a családból hozott mintáink alapján másként reagálunk az élet kihívásaira. Egy-egy jelentősebb esemény vagy negatív változás, illetve súlyosabb gondok esetében még a „legedzettebb” emberek is kimerülhetnek. A Zinzino Vivában az a nagyszerű, hogy a természetes összetevői mindenkinek segíthetnek. Tehát, ha úgy érezzük, hogy szükségünk van arra, hogy idegszálaink kisimuljanak, akkor szedhetjük akár naponta, de akár csak időszakosan is.

Adagolása: 2 tabletta, amely egyenként 14 mg affron®-t (sáfránykivonatot) tartalmaz az ajánlott napi dózis. Az adagolás azonban egyé­nileg eltérő lehet, így több tabletta is biztonságosan beszed­hető. A hatás akár már 3-4 nap vagy egy hét elteltével érezhető.

Gyermekek, terhes kismamák és a Zinzino Viva

A Vivát a Zinzino 12 éven felüli gyermekeknek és felnőtteknek fejlesztette ki. Amennyiben fiatalabb gyermeknél alkalmazná, mindenképpen konzultáljon orvossal. Várandósság vagy tervezett terhesség esetén is kérje ki orvosa véleményét. Bár a sáfránykivonat biztonságos összetevő, de nagy dózisokban méh-összehúzódásokat okozhat, ami akár vetéléshez is vezethet. A sáfránykivonat toxicitását in vivo és in vitro is tesztelték. Napi 1,0 g sáfránykivonat még bizton­ságos (ez 70 db Viva tablettának felel meg). Az 5 g sáfrány-kivonat (ami 350 Viva tablettának felel meg) már mérgező.

safrany.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://zinzino.blog.hu/api/trackback/id/tr3914024942
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása